Het-ideale-applicatielandschap-small

Reviews EffectConnect

Wat onze klanten waarderen aan onze organisatie

We kunnen veel producten aanbieden

"Met de EffectConnect koppeling hebben wij de mogelijkheid om veel producten via bol.com te kunnen aanbieden, wat met andere koppelingen niet mogelijk zou zijn geweest. Wanneer er zich iets voordoet, kan ik altijd bij EffectConnect terecht voor goede en kundige support."

Tom van der Arend - Sfeervoorjou.nl - okt. 2019
Review EffectConnect
Review-EffectConnect_2

Snel en doeltreffend advies

"Bij vragen helpen ze je snel en doeltreffend op weg. Niets is teveel gevraagd. Met EffectConnect hebben wij snel ons aanbod aangesloten op diverse nieuwe kanalen. Hadden we eerder moeten doen!"

Vincent Snijders - M2 Trading - sept. 2019

Absolute aanrader

"Wij werken al geruime tijd samen met EffectConnect. Zonder kennis begonnen wij aan een samenwerking om alle orders via marketplaces goed te kunnen verwerken. De klantenservice van EffectConnect helpt je alles goed in te richten en op een juiste manier de orders te verwerken. De omzet blijft maar stijgen, de kosten heb je er heel snel uit."

Danny Koene - NRG Fitness - aug. 2019
(Bron: Lightspeed appstore)
Review EffectConnect
Review-EffectConnect_2

Top service, top vriendelijkheid, top medewerkers

"Zonder Effectconnect had ik nooit gestaan waar ik nu sta, een goed draaiende meubel webshop via verschillende verkoopskanalen, echt top. Heel vriendelijke medewerkers die steeds met volle overtuiging en enthousiasme je bijstaan met raad en daad :-)) "

Benoît Van den Bogaert - Du Verger Trading bvba - juli 2019
(Bron: Lightspeed appstore)

Top service

"Ik werk reeds een geruime tijd met EffectConnect. Het systeem is stabiel en gewoon goed en dit tegen een correcte prijs. Waar EffectConnect zich bij mij onderscheidt is de topservice. De snelheid van antwoorden van de support is gewoon top!"

Robbie De Jonghe - Giftshop Palace - juli 2019
(Bron: Lightspeed appstore)
Review EffectConnect
Review-EffectConnect_2

Heel prettig én handig!

"Het werken met EffectConnect is heel prettig, als we bellen worden we altijd supersnel geholpen, dat is helemaal top! De orders komen direct in onze Prestashop, dus dat is heel handig. Ik moet er ook niet aan denken als we alles handmatig zouden moeten doen!"

Lisanne van Hasselaar - ZOO&ZO dierenspeciaalzaak - juni 2019

De orderkoppeling is fijn

"Wat ik fijn vind aan EffectConnect is de orderkoppeling. Hierbij worden orders die via bol.com of een andere marketplace binnenkomen, automatisch geïmporteerd in mijn eigen webshop, zonder dat ik daar extra handelingen voor hoef te verrichten."

Jan-Willem van der Sterre - UV-Fashions - juni 2019
Review EffectConnect
Review-EffectConnect_2

Toegankelijk én goede klantenservice

"We hebben in het verleden handmatig via marketplaces verkocht. Maar via EffectConnect gaat het allemaal makkelijker, EffectConnect is zo toegankelijk en heeft een hele goede klantenservice, dat werkt heel makkelijk!"

Usmaan Sattar - Ambianzz Bedding / Nightlifeliving - mei 2019

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

"De mensen achter EffectConnect zijn allemaal even vriendelijk en hulpvaardig. En dat was een verademing nadat we op dat gebied een negatieve ervaring hebben gehad met een conculega!

Bij vragen is de klantenservice telefonisch altijd goed bereikbaar en wordt er echt met je mee gedacht. Er is op ons verzoek zelfs een aanpassing aan het systeem gedaan. Top!

Het koppelen van de diverse kanalen en het instellen van de mapping werkt gemakkelijk. Ideaal dat alles daarna automatisch gaat. De koppeling werkt perfect.

Wij zijn een zeer tevreden klant. Wat ons betreft verdiend EffectConnect een dikke 10!"

Sandra Gouweleeuw - Luanzo tassen - april 2019

Review EffectConnect
Review-EffectConnect_2

4 sterren: goede service, goed behandeld

"Een zeer betrouwbare club om mee samen te werken! Zeer zeker een aanrader! Ze staan altijd voor je! Ook dingen waar ze kunnen helpen ze zijn er altijd voor je als partner."

Marc Beks - Tito Express - april 2019

Wil jij onze dienstverlening zelf ervaren?

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op!