Het-ideale-applicatielandschap-small

Reviews EffectConnect

Wat onze klanten waarderen aan onze organisatie

Top bedrijf en top service!

Bij EffectConnect geven ze je niet 1 maand, maar soms zelfs 2-3 maand proefperiode tot dat alles goed ingesteld staat! Support is heel snel en staat zelfs na kantooruren voor je klaar! 

Esan Fedai - Double F Cosmetica - juli 2020

review - double F cosmetica
review - bigbroz

Prima software!

Effectieve koppeling, werkt enorm tijdbesparend voor ons. Daarnaast een kundige en persoonlijke klantenservice. Kortom, zeer tevreden!

Suze van Dijk - juni 2020

Staan altijd voor je klaar!

Mijn ervaring is dat ik super snel geholpen wordt. Telefonisch of via de e-mail en zelfs al bijna tegen sluitingstijd aan, zetten zij zich volledig in om jou toch uit de brand te helpen. Dat ik wordt gebeld om te te vragen hoe het gaat en of we tevreden zijn is super prettig. Ze staan open voor kritiek en zijn oplossingsgericht. Voor ons een geweldig team!

Kamal Hallouzi - De voordelige drogisterij - juni 2020

review - devoordeligedrogisterij
review - Drankenmarkt

Prima software

We wilden onze eigen site koppelen aan bol.com. EffectConnect heeft dit voor ons gerealiseerd. Bij vragen wordt er snel gereageerd. Voor ons een prima oplossing.

Erwin Vinck - De Drankenmarkt - juni 2020

Goede software

Fijne customer service, persoonlijk en altijd heel vriendelijk. Software zelf is ook fijn in gebruik, ze blijven nieuwe tools ontwikkelen. Wij zijn heel tevreden!

Rudi Gielen - Thunderkraft - juni 2020

review-thunderkraft
review - deco4yourhome

Makkelijke software & goede hulp

Wat een uitvinding is deze software voor de koppelingen met diverse platforms. Wij zijn  helemaal blij!

Kim van Hemert - Deco4yourhome - juni 2020

Topbedrijf!

Samenwerken met EffectConnect is een genot. Perfecte service, pro-actief, goed product en altijd bereid om extra inzet te tonen. Ze hebben veel aandacht voor je en zijn voor ons van absolute toegevoegde waarde. Aanrader!

Peter Wetzer - Nihonsport - juni 2020

review-nihonsport
review-Schrijvers

Top!!

Het is fijn om met EffectConnect te werken!
De koppeling werkt perfect en neemt veel werk uit handen.

Support is top, vriendelijk en behulpzaam.
Wij zijn een zeer tevreden klant!

Dominique Schrijvers - Schrijvers Orthopedische Schoentechniek BV - juni 2020

EffectConnect is een must-have wanneer je op marketplaces verkoopt

De functionaliteiten die EffectConnect biedt zijn onmisbaar voor het goed opereren van ons bedrijf. Vriendelijk en behulpzame support die graag met je meedenkt.

Wessel Jespers - Dockling - juni 2020

review-dockling
review-Timmermans

Super tevreden!

Gestart met EffectConnect op aanraden van een relatie en daar geen spijt van gekregen. Erg fijne onderneming om mee te werken.

De plug-in werkt enorm tijdsbesparend bij verkoopplatformen en is daarmee zeer voordelig.

Daarbij wordt er snelle, professionele ondersteuning geleverd door vriendelijke medewerkers die bereid zijn met je mee te denken!

Ida Geelen - Timmermans Tuinmeubelen - mei 2020

Makkelijke oplossing en goed geprijst

In mijn zoektocht naar een goede feedmanager voor onze WooCommerce shop heb ik bijna alle partijen vergeleken en EffectConnect kwam er bij ons als voordeligste keuze uit.

Los van de goede prijs is de service ook top en werkt het product gewoon naar behoren. Wij zijn erg tevreden.

Frank van Driel - Yummygums - april 2020

 

review-frank-amsterdam
review-shopify-bol

Ondernemen wordt gemakkelijker met EffectConnect

In de wereld van de platformeconomie maakt de software van EffectConnect het leven van de webshop onderneming veel gemakkelijker. EffectConnect neemt veel tijdrovende klussen uit handen op een eenvoudig te begrijpen manier. Hierdoor heb ik de tijd gekregen nieuwe webshops te openen.

Hugo Buist - Epicurius - maart 2020

Super handige en fijne app

"Wij werken al een aantal jaren met de EffectConnect app en zijn daar bijzonder blij mee. Ook altijd fijn klanten contact met de helpdesk.

De app neemt ons veel werk uit handen en heeft in verhouding een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding.

Een absolute aanrader voor bedrijven die verkopen via één of meerdere platformen."


Peter Rigtering - Yogamat-online.nl - maart 2020
review-lightspeed-bolamazon
review-custom-bol-5-sterren

Gewoon top!

"Altijd goeie ervaringen met de supportafdeling. Vaak bereikbaar via de livechat en anders reageren ze aardig snel via email. Ook wordt er goed meegedacht waar zaken verbeterd kunnen worden.

Ook qua product zit het allemaal goed in elkaar. Er worden volgens mij actief functionaliteiten/platformen toegevoegd, dus dat is ook top.

Al met al niet heel veel op aan te merken!"


Gideon Roose - Wooden Amsterdam - maart 2020

Goed en betrouwbaar bedrijf

"EffectConnect communiceert goed, lanceert nieuwe functies (Amazon) ruim op tijd en hun geboden service is betrouwbaar."

Quinten Eradus - Zaak-shops.nl - feb. 2020
review-zaakshops
review-aacommerce

Perfect

"EffectConnect als bedrijf; zeer betrokken en benaderbaar en altijd perfecte communicatie. Samenwerking loopt al een tijdje vloeiend en kan dan ook geen enkel minpunt opnoemen.

Het systeem doet precies wat het moet doen; het automatiseren van verkopen op diverse marketplaces. Simpelweg de app installeren en klaar. Altijd up, nog geen enkele storing of probleem opgemerkt en dus nergens omkijken naar. Precies wat je als webshop eigenaar wilt."


Roger Aarts - AA Commerce BV - jan. 2020
(Bron: Lightspeed appstore)

Al 5 jaar een tevreden klant

"Wij zijn al vanaf 2015 klant en nog steeds zeer tevreden. Natuurlijk gaan er wel eens dingen fout, maar die worden dan zsm opgelost. EffectConnect is een aanrader voor iedereen!"

Francois Thiele - Vortum Design - feb. 2020
magento-bol
review-lightspeed-bolamazon

Heel blij met Efffectconnect!

"Wij zijn nu een maand lid en zijn erg blij hiermee! Het neemt ons veel werk en tijd uit handen en met de opties die er telkens bij komen wordt het alleen maar beter! Ga zo door!"

Michel Cortjeans - UMustHave & Brandlux - jan. 2020

Koppeling was echt zo voor elkaar

"Onlangs weer begonnen met het koppelen van market places, o.a. bol, amazon, we zochten een oplossing die ons het werk uit handen nam en die hebben we met Effectconnect gevonden, heerlijk dat je met een paar drukken op de knop een order binnenkrijgt via het platform, nette Magento koppeling, welke we na een paar aanpassingen in onze eigen flow geautomatiseerd hadden met ons warehouse, top!

De jongens van de helpdesk helpen je netjes en heel snel verder, thanks! Ga zo door!"


Paul Zwagerman - IPcam-shop - nov. 2019
review-magento-amazonbol-v2
review-customwebshop-amazonbol

Handige en prijsvriendelijke oplossing

"In het begin is het gebruik van EffectConnect wat uitzoekwerk, maar met hulp van de klantenservice die meedenkt wordt alles vlot duidelijk. Ze zijn relatief snel met het oplossen van kleine bugs en geven tips waar ze nog kansen zien.

EffectConnect biedt voor een prima prijs een volledig product, zeker een aanrader."


Fenno Douma - Frank.nl - nov. 2019

We kunnen veel producten aanbieden

"Met de EffectConnect koppeling hebben wij de mogelijkheid om veel producten via bol.com te kunnen aanbieden, wat met andere koppelingen niet mogelijk zou zijn geweest. Wanneer er zich iets voordoet, kan ik altijd bij EffectConnect terecht voor goede en kundige support."

Tom van der Arend - Sfeervoorjou.nl - okt. 2019
case-sfeervoorjou-review
review-customwebshop-bolvidaxl

Snel en doeltreffend advies

"Bij vragen helpen ze je snel en doeltreffend op weg. Niets is teveel gevraagd. Met EffectConnect hebben wij snel ons aanbod aangesloten op diverse nieuwe kanalen. Hadden we eerder moeten doen!"

Vincent Snijders - M2 Trading - sept. 2019

Absolute aanrader

"Wij werken al geruime tijd samen met EffectConnect. Zonder kennis begonnen wij aan een samenwerking om alle orders via marketplaces goed te kunnen verwerken. De klantenservice van EffectConnect helpt je alles goed in te richten en op een juiste manier de orders te verwerken. De omzet blijft maar stijgen, de kosten heb je er heel snel uit."

Danny Koene - NRG Fitness - aug. 2019
(Bron: Lightspeed appstore)
review-lightspeed-bolamazonreal
review-lightspeed-bolfonqhomedeco

Top service, top vriendelijkheid, top medewerkers

"Zonder Effectconnect had ik nooit gestaan waar ik nu sta, een goed draaiende meubel webshop via verschillende verkoopskanalen, echt top. Heel vriendelijke medewerkers die steeds met volle overtuiging en enthousiasme je bijstaan met raad en daad :-)) "

Benoît Van den Bogaert - Du Verger Trading bvba - juli 2019
(Bron: Lightspeed appstore)

Top service

"Ik werk reeds een geruime tijd met EffectConnect. Het systeem is stabiel en gewoon goed en dit tegen een correcte prijs. Waar EffectConnect zich bij mij onderscheidt is de topservice. De snelheid van antwoorden van de support is gewoon top!"

Robbie De Jonghe - Giftshop Palace - juli 2019
(Bron: Lightspeed appstore)
review-lightspeed-bolamazon
case-ambianzz-review

Toegankelijk én goede klantenservice

"We hebben in het verleden handmatig via marketplaces verkocht. Maar via EffectConnect gaat het allemaal makkelijker, EffectConnect is zo toegankelijk en heeft een hele goede klantenservice, dat werkt heel makkelijk!"

Usmaan Sattar - Ambianzz Bedding / Nightlifeliving - mei 2019

Wil jij onze dienstverlening zelf ervaren?

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op!