Het-ideale-applicatielandschap-small

Reviews EffectConnect

Wat onze klanten waarderen aan onze organisatie

Perfect

Handig en betrouwbaar - bovendien, wat niet evident is in deze tijden krijg je er een persoonlijke aanpak bovenop. De klanten begeleiding is dan ook top.

Ann de Pauw, november 2020

bol lightspeed

Goede service en vriendelijk personeel.

Als er problemen zijn worden deze snel en kundig verholpen. Personeel denkt mee en staan ons altijd vriendelijk te woord

Martijn Cornelissen, MC Stocktrading, oktober 2020

 

review MC Stocktrading

Goede tool met uitstekende service

Wij zijn sinds kort gaan samenwerken met EffectConnect en wij kunnen het iedereen aanbevelen die op marketplaces verkoopt. De software doet wat het belooft, werkt gemakkelijk en zorgt voor een perfecte automatisering van je business. Qua klantcontact bieden ze uitstekende service. EffectConnect staat altijd voor je klaar en denkt daarnaast ook met je mee op het gebied van uitbreiding naar andere, mogelijke marketplaces. Aanrader!

Jeroen Feron, Somnox, november 2020

review Selda

De beste connector

EffectConnect.

Al jaren doe ik zaken in de online wereld. Vele apps gehad, Vele problemen met andere apps.

EffectConnect heeft er voor gezorgd dat ik mijn personeel gemakkelijk prijzen kan laten aanpassen als ik er zelf geen tijd voor heb.

Het hele systeem is zo opgezet dat je er geen omkijken meer naar hebt.

Wil je een hogere omzet kan je gemakkelijk per kanaal jou eigen %prijs en vaste prijs op je eigen product zetten.

Goed overzicht van bestellingen en uit welke landen/kanalen ze vandaan komen. Of deze zijn verwerkt en onderweg zijn word goed aangegeven met een leuk busje als icoon :)

in het kort.

Probeer EffectConnect 1 maand gratis. Maar ik weet zeker dat je lange tijd een geweldige ervaring zal hebben.

Peter Nuis - Reiskofferdealxxl- september 2020

review amazon vida xl - lightspeed

Enorm goed in klantcontact

Erg tevreden over de manier waarop de communicatie plaatsvindt. Al de mensen die wij telefonisch en via de mail vragen stellen helpen ons goed en snel verder. Vooral Harjan en Liza van de afdeling Sales, zijn erg klantgericht en snel in het vinden van een passende oplossing. Ga zo door!

Arek Golpinarli, Arekk Import & Export september 2020

review bol blokker vida xl - lightspeed

Kwalitatieve service; bereid om te streven naar meer

Vanaf het begin heeft Effectconnect super support/advies geboden vanuit een zo-transparant-mogelijk perspectief.

Effectconnect is niet alleen transparant in situaties, maar ook naar klanten en zichzelf toe. Effectconnect geeft toe wanneer iets minder goed gaat en zet zich in om de situatie naar een succes te brengen.

Ik heb een super ervaring (gehad) met Effectconnect en beveel dit bedrijf dan ook hoog aan. Normaliter schrijf ik niet zo snel een review. Meestal alleen als de ervaring zo slecht of zo goed was dat het naar mijn mening onder de aandacht gebracht moest worden. Dit bedrijf moet zeker onder de aandacht worden gebracht in een positieve zin.

Selda Cirikka, Logic Chemie BV, augustus 2020

review Selda

Top bedrijf en top service!

Bij EffectConnect geven ze je niet 1 maand, maar soms zelfs 2-3 maand proefperiode tot dat alles goed ingesteld staat! Support is heel snel en staat zelfs na kantooruren voor je klaar! 

Esan Fedai - Double F Cosmetica - juli 2020

review - double F cosmetica
review - bigbroz

Prima software!

Effectieve koppeling, werkt enorm tijdbesparend voor ons. Daarnaast een kundige en persoonlijke klantenservice. Kortom, zeer tevreden!

Suze van Dijk - juni 2020

Staan altijd voor je klaar!

Mijn ervaring is dat ik super snel geholpen wordt. Telefonisch of via de e-mail en zelfs al bijna tegen sluitingstijd aan, zetten zij zich volledig in om jou toch uit de brand te helpen. Dat ik wordt gebeld om te te vragen hoe het gaat en of we tevreden zijn is super prettig. Ze staan open voor kritiek en zijn oplossingsgericht. Voor ons een geweldig team!

Kamal Hallouzi - De voordelige drogisterij - juni 2020

review - devoordeligedrogisterij
review - Drankenmarkt

Prima software

We wilden onze eigen site koppelen aan bol.com. EffectConnect heeft dit voor ons gerealiseerd. Bij vragen wordt er snel gereageerd. Voor ons een prima oplossing.

Erwin Vinck - De Drankenmarkt - juni 2020

Goede software

Fijne customer service, persoonlijk en altijd heel vriendelijk. Software zelf is ook fijn in gebruik, ze blijven nieuwe tools ontwikkelen. Wij zijn heel tevreden!

Rudi Gielen - Thunderkraft - juni 2020

review-thunderkraft
review-Timmermans

Super tevreden!

Gestart met EffectConnect op aanraden van een relatie en daar geen spijt van gekregen. Erg fijne onderneming om mee te werken.

De plug-in werkt enorm tijdsbesparend bij verkoopplatformen en is daarmee zeer voordelig.

Daarbij wordt er snelle, professionele ondersteuning geleverd door vriendelijke medewerkers die bereid zijn met je mee te denken!

Ida Geelen - Timmermans Tuinmeubelen - mei 2020

Makkelijke oplossing en goed geprijst

In mijn zoektocht naar een goede feedmanager voor onze WooCommerce shop heb ik bijna alle partijen vergeleken en EffectConnect kwam er bij ons als voordeligste keuze uit.

Los van de goede prijs is de service ook top en werkt het product gewoon naar behoren. Wij zijn erg tevreden.

Frank van Driel - Yummygums - april 2020

 

review-frank-amsterdam
review-shopify-bol

Ondernemen wordt gemakkelijker met EffectConnect

In de wereld van de platformeconomie maakt de software van EffectConnect het leven van de webshop onderneming veel gemakkelijker. EffectConnect neemt veel tijdrovende klussen uit handen op een eenvoudig te begrijpen manier. Hierdoor heb ik de tijd gekregen nieuwe webshops te openen.

Hugo Buist - Epicurius - maart 2020

Wil jij onze dienstverlening zelf ervaren?

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op!