Altijd een actuele voorraad stand

Nooit meer switchen tussen meerdere systemen, maar gewoon jouw actuele voorraad voor al jouw producten op elke locatie, gemakkelijk en overzichtelijk op één centrale plek. 

Contact opnemen  › Bekijk demo

Nooit meer 'nee' verkopen

Voorraadbeheer is een belangrijke factor in succesvol verkopen op marketplaces. Je wil graag dat jouw product aanbod altijd online staat zodat je geen 'nee' hoeft te verkopen. Voorraden kunnen snel fluctueren, bijvoorbeeld door invloed van seizoenen, sentiment of feestdagen. Daarnaast heb je wellicht voorraad op verschillende locaties. Voorkom dat je producten niet kunt verkopen vanwege fouten in je voorraad en start vandaag nog met de orderkoppeling van EffectConnect! 

Wat levert de voorraad synchronisatie van EffectConnect jou op?

1
Een betere ranking op marketplaces

Een van de parameters om jouw ranking op marketplaces te bepalen is voorraad. Zodra een product op "niet leverbaar" komt te staan, zak je in de ranking. Hierdoor loop je conversie mis!

Door de voorraad uit je webshop te synchroniseren met de online marketplaces waar je verkoopt, zorg je ervoor dat de voorraad altijd klopt en je geen 'nee-verkopen' hebt.

2
Meer controle over jouw marketplace verkopen

De voorraad wordt beïnvloed door de bestellingen die je ontvangt. Het is daarom cruciaal dat je altijd een orderkoppeling tot stand brengt in je automatisering. De ontvangen orders worden van je voorraad afgeboekt en op andere marketplaces bijgewerkt. Zo hoef je nooit meer met meerdere systemen te werken, maar heb je alles overzichtelijk in één systeem. 

Door te gaan automatiseren werken we veel efficiënter en is het aanbod ook nog eens betrouwbaarder. Dat leverde ons extra tijd op om ons te gaan richten op het optimaliseren van onze activiteiten.

Keshav Balram, E-commerce Manager bij Timmermans Tuinmeubelen

Wil jij jouw marketplace verkopen naar het volgende niveau tillen?

Boek een gesprek waarin we jou leren kennen en bespreken hoe je met EffectConnect een flexibele, snelle én toekomstbestendige marketplace integratie op kunt zetten.